Bedrijven

Koraal Groep

Ik heb Mariël ervaren als een zeer gedreven en enthousiast coach. Ze is empathisch, betrokken en biedt coaching op maat. Door haar integere en warme manier van coachen weet ze een veilige sfeer te creëren, die er voor zorgt dat je echt kunt zeggen wat je voelt en denkt. Mariël is creatief in het inzetten van een variatie aan opdrachten, die zorgen voor meer inzicht in persoonlijke aspecten en groei.

Het traject heeft mij persoonlijk in mijn kracht gezet en gezorgd dat ik vol zelfvertrouwen en vol nieuwe energie kan starten met mijn nieuwe baan! Een baan die ik absoluut mede te danken heb aan het coachtraject. Mariël verdient dan ook mijn oprechte aanbeveling!

Groepsopvoeder Koraal Groep (De La Salle)

Van der Valk + De Groot

De coach was persoonlijk begaan en wist mij te raken en hierdoor in beweging te krijgen, ondanks dat ik een gesloten karakter heb en niet graag over mezelf praat. Zij wist exact hoever per sessie te kunnen gaan. De gesprekken aangevuld met verschillende oefeningen heeft zij mijn ogen geopend. Dit alles heeft geleid tot een betere persoonlijke en zakelijke effectiviteit, met name in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, delegeren en leren geven van vertrouwen. Ik ben zekerder van mijn zaak en de resultaten op mijn werk, zijn inmiddels duidelijk zichtbaar.

Project Manager Van Der Valk

STOAS Hogeschool

Stoas

“Bewustwording van eigen kracht en valkuilen, heeft me geholpen om af en toe stil te staan en alternatief gedrag in te zetten. Weten wat inspireert, helpt me mijn aandacht te richten. Mariël is een integere, betrokken en professionele coach die haar aanpak afstemt op de behoefte van diegene die zij coacht op een doel- en resultaatgerichte wijze. Ik heb het coachingstraject met Mariël als zeer plezierig ervaren.”
docent bij Stoas Hogeschool

“Mariël is een professionele coach met aandacht voor mens, proces en resultaat. Ze weet op begeleidingsmomenten een prettige sfeer te creëren en zoekt vanuit oprechte betrokkenheid en nieuwsgierigheid mee naar patronen en oorzaken onder gestelde vragen of ervaren problemen. Ze aarzelt niet om te confronteren en stelt effectiviteit van handelen op een constructieve manier ter discussie. Coaching van Mariël leidt zowel tot bezinning als tot concrete alternatieven voor handelen.”
docent bij Stoas Hogeschool

 

“Your vision will become clear only when you look into your heart. Who looks outside, dream. Who looks inside, awakens.”

— Carl Jung