Over Coaching Pur Sang!

Coaching Pur Sang! is ontstaan vanuit mijn oprechte interesse in wat mensen beweegt en motiveert in hun werk(leven). Deze interesse is tevens de bindende factor in mijn jarenlange ervaring als Human Resource (HR) professional binnen diverse bedrijven en sectoren. Mijn kracht en toegevoegde waarde ligt dan ook in mijn mensgerichte werkwijze in combinatie met mijn kennis en ervaring uit het bedrijfsleven. Mensen in beweging brengen door ze te inspireren vanuit hun eigen kracht; dat is de kracht van Coaching Pur Sang!

Van nature ben ik enthousiast en gedreven om anderen te ondersteunen en te motiveren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is tevens mijn drijfveer in dit vak. De pure interesse om andere mensen te willen leren kennen, helpt mij hierbij. Wat beweegt en drijft hen? Wat maakt dat zij de dingen doen, zoals ze die graag willen doen of juist nalaten te doen? Hiermee kan ik mijn unieke kwaliteiten volop benutten en mijzelf blijven ontwikkelen. Dit maakt mij een bewuster, completer, evenwichtiger en rijker mens. Hoe ik als mens in het leven sta, is Coaching Pur Sang!

Mijn visie en missie

Van nature ben ik enthousiast en gedreven om anderen te ondersteunen en te motiveren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit is tevens mijn drijfveer in dit vak. De pure interesse om andere mensen te willen leren kennen, helpt mij hierbij. Wat beweegt en drijft hen? Wat maakt dat zij de dingen doen, zoals ze die graag willen doen of juist nalaten te doen? Hiermee kan ik mijn unieke kwaliteiten volop benutten en mijzelf blijven ontwikkelen. Dit maakt mij een bewuster, completer, evenwichtiger en rijker mens. Hoe ik als mens in het leven sta, is Coaching Pur Sang!

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen unieke talenten en kwaliteiten heeft om te kunnen groeien en ontwikkelen in het leven. En het vermogen heeft om hierin keuzes te maken met eigen verantwoordelijkheid.

Het is geweldig om mensen te motiveren en inspireren om vanuit hun persoonlijke kracht in beweging te komen. Soms is het alleen nodig om mensen net dat laatste zetje te geven om hun doelen te bereiken.

Dit doe ik met respect, aandacht, warmte, maar ook confronterend en spiegelend en met de nodige humor. Ik leg samen met de coachee een boeiende (ontdekkings)reis af, met nieuwe ervaringen, bijzondere inzichten die bijdragen aan (verdere) persoonlijke groei en ontwikkeling. Veranderen is niet eenvoudig en gaat niet (altijd) vanzelf. Om vertrouwde en bekende patronen los te laten, is lef en moed nodig. Ik heb zelf ervaren dat juist daarin de kansen liggen om te groeien, jezelf verder te ontwikkelen en te leren door te doen. Gedurende mijn (levens)loopbaan heb ik meerdere keren mooie ontdekkingsreizen mogen maken. In zowel mijn persoonlijk leven als vrouw, echtgenote, moeder van twee kinderen, als in mijn HR-werk en tijdens mijn beroepsopleiding tot professioneel coach. Dit heeft mij veel gebracht op het gebied van zelfkennis, zelfreflectie en zelfbewustzijn: dé bron van persoonlijke ontwikkeling.

Om mijn eigen persoonlijke ontwikkeling te voeden en de kwaliteit te borgen, neem ik doorlopend deel aan intervisiebijeenkomsten, supervisies en workshops/cursussen. Als professioneel coach, ben ik gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO). Kijk voor meer informatie over mijn opleiding en ervaring op mijn LinkedIn profiel.

Kernwaarden

Belangrijke kernwaarden voor een samenwerking met Coaching Pur Sang! zijn:

  • Respect;
  • Integriteit;
  • Verantwoordelijkheid en
  • Professionaliteit.

Coaching Pur Sang! kan jou ondersteunen in het (her)vinden van jouw persoonlijke kracht in je werk (omgeving) en persoonlijk leven. De eerste stap is al gezet! Ik help je graag verder bij het vervolgen van je reis. Neem voor een kennismakingsgesprek contact op via info@coachingpursang.nl of bel voor een afspraak tel. 06-16706183.

Warme groet,

Mariël Knulst

“Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er één gebruiken”