Human Essence

De overtuiging en het besef dat individuen, teams en organisaties groeien op het moment dat er meer aandacht en ruimte is voor interactie en menselijkheid in organisaties heeft geleid tot het ontstaan van Human Essence.

De laatste jaren heb ik intensief gewerkt aan het vormgeven van mijn droom en het verlangen om samen met bezielde professionals en vakgenoten een concept te ontwikkelen op het gebied van menselijkheid voor organisaties.

Met de ontwikkeling van Human Essence komt alles samen. De oprichting van Coaching Pur Sang (2011), mijn professionele ontwikkeling de afgelopen jaren, de vele gesprekken met directeuren, leidinggevenden, coachees en opdrachtgevers, inspirerende mensen die op mijn pad kwamen en mij gevoed hebben, maar bovenal mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om meer mens te durven zijn. Het vertrouwen te hebben dat alles wat er nodig is om mezelf verder te ontwikkelen er al is en het zich ontvouwt als ik mezelf vol-ledig omarm en accepteer in wie ik ben als mens. Dat ik mezelf hiermee een bedding bied waarin alles er mag zijn, zoals ik deze ook bied aan mijn klanten, opdrachtgevers en de mensen met wie ik samenwerk en leef.

Met Human Essence is een samenwerkingsverband van ervaren coaches en trainers die vanuit een gezamenlijke missie bijdraagt aan meer menselijkheid en bezieling in organisaties. Ieder vanuit zijn/haar eigen specialisme en expertise, maar wel met eenzelfde ambitie. In samenwerking met dit netwerk werken wij op het gebied van leiderschaps- en organisatie ontwikkeling voor individuen en teams in organisaties. Trots en blij ben ik om samen met Esther van der Ham en Jeanne Estourgie-Roefs verder te werken aan het realiseren van onze missie.

Wat doen wij?

Human Essence richt zich op het ‘verbeteren van de menselijke interactie in organisaties’, zodat er meer resultaat, voldoening en plezier gehaald wordt uit samenwerken.

“De kwaliteit van de verbinding bepaalt het succes”

Kern in onze werkwijze is het ontwikkelen van menselijkheid en emotionele intelligentie in organisaties en/of in teams. Niet alleen omdat wij als ‘sociale wezens’ verlangen naar meer menselijkheid. Maar ook omdat het nodig is voor het plezier, welzijn, voldoening en betere resultaten. Het is de kwaliteit van de menselijke verbinding in organisaties die het succes bepaalt!

Wij begeleiden organisaties die hier werk van willen maken. Met onze MENS© methode werken we vanuit de essentie van het team. Deze grondige aanpak maakt dat er daadwerkelijk verandering komt ‘van binnenuit’.

Overweegt u om te investeren in betere interactie en dus een betere samenwerking?

Wilt u méér weten over onze MENS© methode? Laat het ons weten, wij maken graag een afspraak met u. Bezoek onze website www.human-essence.nl voor meer informatie, inspiratie en nieuws. Heeft u een vraag of idee, dan kunt u ons mailen:info@human-essence.nl.